Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü

Kalite Değerlendirme Komisyonu Toplantısı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Kalite Güvencesi Çalışmaları kapsamında 16.11.2022 tarihinde Kalite Değerlendirme Komisyonu Toplantısı yapılmıştır. Toplantıya Maliye Bölümü Kalite Değerlendirme Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Murat AYDIN, Komisyon Üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Sabri Sami TAN ve Dr. Öğr. Üyesi Hilal GÖRKEM katılım göstermiştir. Toplantıda Maliye Bölümünün eğitim-öğretim faaliyetlerini gözden geçirmek, programın kalitesinin iyileştirilmesi ve rekabet gücünün artırılması konuları görüşülmüştür. Ayrıca öğrenciler öğrenciler ve mezunlar ile gerçekleştirilen toplantılarda (Öğrenci Akademik Danışmanlık Komisyonu Toplantısı, Mezunlarla İşbirliği Toplantısı ve Kalite Elçileri Toplantısı) elde edilen geri bildirimler ele alınmıştır. Toplantı son gündem maddesini ise yeni dönemde yapılacak etkinliklerin artırılması fikri oluşturmuştur.