Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü

Maliye Bölümü Kalite, Akreditasyon ve Stratejik Planlama Komisyonu Toplantısı

Maliye Bölümü Kalite, Akreditasyon ve Stratejik Planlama Komisyonu Toplantısı gerçekleştirilmiştir. Maliye bölüm başkan yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Hilal GÖRKEM öncülüğünde gerçekleştirilen toplantıya Maliye bölüm başkanı Prof. Dr. Murat AYDIN ve bölüm başkan yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Sabri Sami TAN'ın yanı sıra bölüm öğretim üyeleri ve öğretim elemanları tam kadro katılım göstermiştir. Toplantının gündemini kalite ve akreditasyon çalışmaları oluşturmuştur. Bu kapsamda, iç ve dış paydaşlarla gerçekleştirilen ve gerçekleştirilmesi planlanan etkinlikler (kalite elçileri toplantısı, öğrencilerimize ve mezunlarımıza yönelik toplantılar, kariyer odaklı etkinlikler), Erasmus, Farabi ve Mevlana Programlarına ilişkin çalışmalar, stratejik plan kapsamındaki amaçların takip edilmesi ve Maliye Topluluğu etkinlikleri ele alınmıştır.