Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü

Kariyer Etkinliği

22.05.2024 tarihinde Dekanlık Konferans Salonu'nda Mali Düşünce Kulübü ve Sürdürülebilir Yeşil Ekonomi kulübü tarafından organize edilen kariyer etkinliğine Maliye Bölüm Başkanı Prof. Dr. Murat AYDIN ve İşletme Bölümünden Prof. Dr. Metin ATMACA moderatörlük yapmıştır. Etkinliğe, SMMM Murat KURNAZ ve Gelir Uzmanı Büşra DEMİR katılım göstermiş ve Kariyer Etkinliği semineri gerçekleştirilmiştir. Etkinlik kapsamında katılımcılar öğrencilerimizle mesleki tecrübelerini ve sınav süreçlerini paylaşmışlardır. Ayrıca etkinlikte Prof. Dr. Murat AYDIN akademik kariyer ve Prof. Dr. Metin ATMACA ise SMMM mesleğine yönelik bilgiler vermiştir. Etkinlik katılımcılara teşekkür plaketi takdimi ve fotoğraf çekimiyle sonla ermiştir.